Dostava

Kurirska dostava

Ukoliko proizvod imamo na lageru, isporuka se vrši u najkraćem mogućem roku, od 1-2 radna dana. Za porudžbine koje pristignu do 14h, isporuka kurirskom službom je sutradan. Isporuke proizvoda se ne vrše samo nedeljom. Za proizvode koje nemamo na stanju, a dostupni su u našem centralnom magacinu, postoji mogućnost poručivanja, i u tom slučaju je rok dostave od 7 do 15 dana. Za sve porudžbine do 1. juna dostava je besplatna.

Lično preuzimanje

Poručene proizvode je moguće lično preuzeti u nekom od naših maloprodajnih objekata:

Osiguravanje sigurnog transporta

Kao Apple Premium Reseller najvišeg ranga, i shodno paleti proizvoda koje imamo u ponudi, posebnu pažnju obraćamo na transport i isporuku poručenih proizvoda. Naše pošiljke su osigurane, čime je garantovano da će kupac proizvod dobiti u originalnoj ambalaži i u neoštećenom stanju. Trošak osiguranja pošiljke, ni u jednom smislu ne snosi naručilac proizvoda.

Načini plaćanja

Plaćanje po predračunu
Nudimo mogućnost plaćanja putem bankarskog transfera, na naš žiro račun. Poručene proizvode isporučujemo nakon regustrovanja vaše uplate. U slučaju da izaberete ovaj način plaćanja, putem e-mejla ćete biti obavešteni o svim potrebnim informacijama za plaćanje u vidu predračuna. Budući da proveru uplata vršimo konstantno, u najkraćem mogućem roku ćete e-mejlom biti obavešteni o registrovanju iste. Radno vreme platnog prometa je od 9h-17h. Na ovaj način, kupovinu mogu izvršiti kako fizička, tako i pravna lica.

Plaćanje gotovinom po pouzeću
Poručeni proizvod možete platiti gotovinom kuriru, prilikom preuzimanja proizvoda na vašoj adresi.

Plaćanje karticom
Nudimo mogućnost plaćanja platnim karticama putem interneta. Ovakva vrsta transakcije je odmah vidljiva na našem bankarskom nalogu. Plaćanje na rate ovom metodom trenutno nije dostupno.

Povraćaj

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana.

Kod ugovora o prodaji robe, rok od 14 dana računa se od trenutka kada roba dospe u državinu potrošača, odnosno trećeg lica koje je odredio potrošač, a koje nije prevoznik.

Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija ili na drugi nedvosmislen način. Obrazac možete preuzeti putem sledećeg linka.

Izjava o odustanku od ugovora kod ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuju izvan poslovnih prostorija smatra se blagovremenom ukoliko je poslata trgovcu u roku iz stava 1. ovog člana.

U ovom roku kupac to može uraditi bez ikakvog objašnjenja i tražiti zamenu za drugi artikal, uz doplatu, ili da zahteva povrat novca. Kupac nas o ovom obaveštava slanjem e-maila na prodaja@mekline.ba

Ukoliko kupac vraća artikal koji je dobio putem kurirske službe, zakonski rok je 14 dana od prijema robe od kurira. U tom roku kupac se upućuje na slanje kupljenog artikla u naš servis u Beogradu (iStyle Servis, Bul. Mihajla Pupina 4, SC Ušće III sprat, 11070 Novi Beograd). Kupac na navedenu adresu treba poslati:

  • Artikal koji vraća
  • Kopiju računa
  • Obrazac za odustanak od ugovora (preuzimanje moguće putem sledećeg linka) Po prijemu ovako poslate robe, naša služba će vas obavestiti o načinu rešavanja reklamacije.

Ukoliko Vam je pošiljka stigla oštećena, neophodno je da u roku od 24 sata kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik. Ukoliko je roba stigla neoštećena, ali je neispravna, molili bismo da nam pošaljete mejl na adresu prodaja@mekline.ba