Apple uređaji na rate bez kamate

Pravi je trenutak da izaberete omiljeni Apple uređaj. UniCredit Banka je pripremila specijalnu ponudu: kupite omiljeni Apple proizvod u 24 fiksne, mesečne rate, i to bez kamate!

Kako poručiti Apple uređaj?

Najkraći put do Apple uređaja je put do UniCredit Banke – prošetajte do njihovih ekspozitura!

Kako biste što pre došli do vašeg omiljenog Apple uređaja možete popuniti Narudžbenicu. Popunjavanjem Narudžbenice odlučujete se za konkretan Apple uređaj koji želite da kupite na rate bez kamate. Narudžbenicu možete popuniti u najbližoj ekspozituri UniCredit Banke, a možete je preuzeti i popuniti pre odlaska u ekspozituru.

Službenici UniCredit Banke će primiti vašu Narudžbenicu, uneti potrebne podatke u sistem i vratiti vam vaš primerak koji je neophodno da čuvate.

Kako možete preuzeti Apple uređaj?

Izabrani Apple uređaj se može preuzeti lično ili putem kurirske službe. Lično preuzimanje je moguće u iStyle prodavnici u Bulevaru Mihajla Pupina 4 (Ušće Shopping Centar) u periodu od 10 do 22 sata. Mogućnost preuzimanja prethodno proverite na telefon: 011/2854 412.

Ukoliko je Narudžbenicom zatražena isporuka uređaja na adresu kupca putem kurirske službe, dostava će biti pokušana dva puta. Prvi pokušaj prati ‘’Izveštaj o prispeću pošiljke’’ koji kurir ostavlja na adresi primaoca.

Na izveštaju se nalazi kontakt telefon, koji služi za dogovor o sledećoj isporuci u novom terminu. Ukoliko se ne ostvari kontakt sa primaocem ili ukoliko i nakon drugog pokušaja dostave nema mogućnosti za isporuku, pošiljka se vraća pošiljaocu (iStyle).

Kupac prilikom preuzimanja uređaja treba da pokaže svoj primerak potpisane Narudžbenice.

Za više informacija posetite sajt UniCredit Banke ili pozovite Kontakt centar Banke +381 11 3777 888*
*Pozivanje ovog broja se naplaćuje po ceni lokalnog poziva sa bilo kojeg mesta u Srbiji.