fbpx

Apple AirPort Extreme (2013)

559.00 KM

99 na zalihi

SKU: me918z/a Kategorija:

802.11ac. Nova definicija brzine.

Opremljena 802.11ac tehnologijom koja podržava tri usporedna toka podataka, AirPort Extreme bazna stanica probija sve granice Wi-Fi brzine. Sada možeš postići brzine prijenosa podataka do 1,3 Gb/s,1 što je tri puta više od prethodnog standarda, 802.11n, a to znači do tri puta brži Wi-Fi.2 Također dobivaš dvostruku pojasnu širinu kanala, pri čemu kanali od 80 MHz pružaju više prostora kako bi protok još veće količine podataka bio brži no ikada ranije. Ako koristiš 802.11a/b/g/n uređaje, AirPort Extreme u najvećoj će mjeri iskoristiti i tu vezu. Jedino još moraš odlučiti što ćeš sa svom tom brzinom.

 

Redizajniran od vrha do temelja.

Pri dizajniranju uređaja AirPort Extreme, najveću smo pažnju posvetili performansama. Povisili smo uređaj i na vrh postavili antene, stvarajući višu platformu za širenje signala. Povećali smo i broj antena. Sada ih je šest — tri za pojas od 2,4 GHz i tri za pojas od 5 GHz. Antene, zajedno s 802.11ac bežičnom tehnologijom, omogućuju brže, dalje i jače povezivanje nego ikada do sada. Povisili smo ljestvicu mogućnosti Wi-Fi bazne stanice. U svakom pogledu.

 

Jednostavno postavljanje. Iz kutije ravno na internet.

 

Uz AirPort Extreme osposobljavanje Wi-Fi mreže za rad jednostavnije je i brže od kuhanja kave. Razlog tome je pomoćnik za postavljanje koji je ugrađen i u iOS i u AirPort Utility za OS X. Čim AirPort Extreme priključiš na napajanje i spojiš na DSL ili kabelski modem, možeš, putem svog Mac ili iOS uređaja, pratiti daljnje upute za postavljanje. Nema tu nikakvih kompliciranih koraka i nejasne terminologije. Pomoćnik za postavljanje postavit će sve umjesto tebe.

 

Jednostavno i sigurno dijeljenje datoteka.

AirPort Extreme može pretvoriti tvoj vanjski USB tvrdi disk u siguran pogon koji možeš dijeliti u cijeloj Wi-Fi mreži i sigurno mu pristupati putem interneta. Svi dokumenti, videozapisi, fotografije i druge datoteke u trenu postaju dostupni svima koji su spojeni na mrežu, bez obzira služe li se Mac ili PC računalom. Savršeno za dijeljenje datoteka, zajedničke projekte i slično. Također možete spojiti i printer i bežično ga dijeliti.

Prijava

Captcha *

Izgubili ste zaporku?

Otvoriti račun?