fbpx

Apple Watch 6 GPS 40mm

779.00 KM839.00 KM

Obriši

SKU: N/A Kategorije: ,

Zašto Apple Watch

Tvoj idealan suputnik kroz zdrav život.

Apple Watch nosiš na ruci i zato on može sve ono što drugi tvoji uređaji ne mogu. On je tvoj idealan partner za rekreaciju koji prati svaki tvoj pokret. Pruža ti važne zdravstvene informacije. I omogućuje ti vezu s najdražim ljudima i važnim stvarima. A uvijek ga imaš na oku. Prati tjelovježbu, čuvaj svoje zdravlje i ostvari zacrtane ciljeve uz Apple Watch.On je trening partner kojeg

On je trening partner kojeg nosiš na ruci.

Kad god se krećeš, vježbaš ili stojiš.
On mjeri svaku tvoju aktivnost.

Krugovi aktivnosti prikazuju tvoje kretanje tijekom dana. Postavi si cilj da ih svakog dana zatvoriš. Dodatnu motivaciju pružit će ti nagrade, personalizirani treninzi i razna natjecanja.

On te čuva. Uvijek.

Sva sila treninga.
Bilo da trčiš, bicikliraš ili odrađuješ intervalni trening visokog intenziteta, Apple Watch prati tvoju omiljenu aktivnost i prikazuje ti najrelevantnije podatke.

Voli se brčkati.
Apple Watch vodootporan je na dubini do 50 metara.1 Savršeno za plivanje, surfanje ili bitku u vodenim balonima. Brzo, zaroni!

Tko dobro spava, ne boli ga glava.
Aplikacija Spavanje ne samo da prati kako i koliko spavaš već ti u suradnji s iPhoneom pomaže osmisliti raspored spavanja i navike koje će ti omogućiti kvalitetniji san.

Osluškuje tvoje srce.
Neuobičajeno visok ili nizak puls i nepravilan srčani ritam (poznat kao aritmija) mogu ukazivati na ozbiljno zdravstveno stanje.2 No, mnogo ljudi ne prepoznaje te simptome pa se njihovi uzroci često ne dijagnosticiraju. Obavijesti u aplikaciji Puls upozoravat će te na takve nepravilnosti, tako da se možeš na vrijeme javiti liječniku.

On pazi na tvoje zdravlje. Slušaj ga.
Apple Watch ima aplikacije koje ti pomažu da čuvaš zdravlje i ostaneš u formi. S njima možeš pratiti svoj menstrualni ciklus, zaštititi se od preglasne buke ili vježbati opuštanje.

Tvoj sat. Tvoj stil.

Promijeni remen. Kad god poželiš.
Remeni sata dostupni su u različitim stilovima, materijalima i bojama. A tako ih je lako mijenjati da se već za par sekundi možeš pohvaliti novim izgledom.

Sve što ti treba. Gdje god da kreneš.

Zovi i šalji poruke sa početnog ekrana. Pronađi najbrži put u Maps aplikaciji. Upotrebi Wallet aplikaciju za plaćanja. I otkrij još hiljade raznih aplikacija u App Store-u.

Boja

(Product) RED, Blue

Broj rata

Više, 1

Prijava

Captcha *

Izgubili ste zaporku?

Otvoriti račun?