MacBook Air

     MacBook Pro ( Touch Bar )

MacBook Air 13″ Retina/DC i5

1.6GHz/8GB/128GB/Intel UHD G 617

MacBook Pro 15″ Touch Bar/

8-core i9 2.3GHz/16GB/512GB SSD/Radeon Pro 560X w 4GB

MacBook Pro 13″ Touch Bar/QC i5

1.4GHz/8GB/256GB SSD/Intel Iris Plus Graphics 645

Zašto Mac?

Mac nije tu samo zato da ti pomogne pri učenju. On će ga i unaprijediti. Učenici i studenti naprosto ga obožavaju jer je stvoren upravo zato da im u svemu što rade uvijek pruži više.

 

iPhone i Mac

Mac i iPhone osmišljeni su za besprijekoran zajednički rad. Sve tvoje fotografije, dokumenti i glazba neometano se preko iClouda sinkroniziraju na svim tvojim uređajima. Možeš upućivati i primati telefonske pozive kao i tekstualne poruke izravno sa svog Maca. A što god započneš raditi na iPhoneu, možeš neometano nastaviti na Macu.

 

Bolji iz temelja

Mac prijenosnici nevjerojatno su tanki i lagani, što ih čini savršenima i za predavaonice i za ostatak škole ili fakulteta. Na Macu sve radi savršeno jer su hardver i softver od samog početka osmišljeni i stvoreni jedno za drugo.

 

Ima sve što trebaš

Svaki Mac dolazi sa softverom s kojim, čim ga izvadiš iz kutije, možeš napraviti što god poželiš.

Organiziraj svoje učenje koristeći Kalendar, Bilješke i Podsjetnike. Pripremaj nevjerojatne projekte uz Keynote, Pages, Numbers, iMovie i GarageBand. Budi u vezi putem aplikacija kao što su Mail, Poruke i FaceTime.

Ili putem iTunesa pristupaj Mac App Storeu i otkrivaj najnovije TV serije, filmove, igre i još mnogo toga.

 

Savršeno kompatibilan

Mac je kompatibilan i sa softverom kojeg svakodnevno koristiš. Microsoft Office fantastično radi na Macu, pa na svom omiljenom računalu možeš napraviti sve što trebaš.

Ili svoje Microsoft Office datoteke jednostavno otvaraj i uređuj u aplikacijama Keynote, Pages i Numbers.

 

Privatnost, sigurnost i okoliš

Mac je u cijelosti osmišljen tako da čuva tvoje podatke na sigurnom i štiti tvoju privatnost. To je zato što je sigurnost podataka ugrađena u svaki Mac kao prioritet, a ne kao dodatna značajka.

Pri dizajniranju Maca vodili smo računa i o okolišu pa njegova konstrukcija ne sadrži PVC ni bromirane usporivače gorenja (BFR), već aluminij koji se u velikoj mjeri može reciklirati. Slobodno nam donesi svoj stari Mac i mi ćemo ga besplatno reciklirati, a ako udovoljava uvjetima, u zamjenu ćeš dobiti i popust za kupovinu u Apple Storeu.