Back To School

MacBook Air

MacBook Air 13″ Dual Core i5

1.8GHz/8GB/128GB/Intel HD Graphics 6000

MacBook Air 2020

MacBook Air 13″ 2020

1.1GHz Dual-Core Core i3/8GB/256GB/Intel Iris Plus

MacBook Air 13″ 2020

1.1GHz Quad-Core Core i5/8GB/512GB/Intel Iris Plus

Zašto Mac?

Mac nije tu samo zato da ti pomogne pri učenju. On će ga i unaprijediti. Učenici i studenti naprosto ga obožavaju jer je stvoren upravo zato da im u svemu što rade uvijek pruži više.


iPhone i Mac

Mac i iPhone osmišljeni su za besprijekoran zajednički rad. Sve tvoje fotografije, dokumenti i glazba neometano se preko iClouda sinkroniziraju na svim tvojim uređajima. Možeš upućivati i primati telefonske pozive kao i tekstualne poruke izravno sa svog Maca. A što god započneš raditi na iPhoneu, možeš neometano nastaviti na Macu.


Bolji iz temelja

Mac prijenosnici nevjerojatno su tanki i lagani, što ih čini savršenima i za predavaonice i za ostatak škole ili fakulteta. Na Macu sve radi savršeno jer su hardver i softver od samog početka osmišljeni i stvoreni jedno za drugo.


Ima sve što trebaš

Svaki Mac dolazi sa softverom s kojim, čim ga izvadiš iz kutije, možeš napraviti što god poželiš. Organiziraj svoje učenje koristeći Kalendar, Bilješke i Podsjetnike. Pripremaj nevjerojatne projekte uz Keynote, Pages, Numbers, iMovie i GarageBand. Budi u vezi putem aplikacija kao što su Mail, Poruke i FaceTime. Ili putem iTunesa pristupaj Mac App Storeu i otkrivaj najnovije TV serije, filmove, igre i još mnogo toga.


Savršeno kompatibilan

Mac je kompatibilan i sa softverom kojeg svakodnevno koristiš. Microsoft Office fantastično radi na Macu, pa na svom omiljenom računalu možeš napraviti sve što trebaš. Ili svoje Microsoft Office datoteke jednostavno otvaraj i uređuj u aplikacijama Keynote, Pages i Numbers.


Privatnost, sigurnost i okoliš

Mac je u cijelosti osmišljen tako da čuva tvoje podatke na sigurnom i štiti tvoju privatnost. To je zato što je sigurnost podataka ugrađena u svaki Mac kao prioritet, a ne kao dodatna značajka. Pri dizajniranju Maca vodili smo računa i o okolišu pa njegova konstrukcija ne sadrži PVC ni bromirane usporivače gorenja (BFR), već aluminij koji se u velikoj mjeri može reciklirati. Slobodno nam donesi svoj stari Mac i mi ćemo ga besplatno reciklirati, a ako udovoljava uvjetima, u zamjenu ćeš dobiti i popust za kupovinu u Apple Storeu.