Kao računar, ali drugačiji od bilo kojeg računara!

Novi iPad objedinio je veliku snagu, sposobnost računara sa lakoćom upotrebe i svestranošću koju niste očekivali od njega!

A sada je još svestraniji, sa većim 10.2″ Retina zaslonom, podrškom za pametnu tastaturu u prirodnoj veličini i nevjerovatnim novim mogućnostima iPadOS-a. Kao i svaki Apple-ov proizvod, iPad je dizajniran sa svojom privatnošću i sigurnošću. Prijavite se pomoću Apple-a koji vam omogućava sigurno prijavljivanje u aplikacijama i na web lokaciji uz Apple ID koji već imate.

Aplikacije za sve što poželite!

U App Store-u postoji milion aplikacija, za djecu i odrasle, posebno dizajniranih za veliki ekran i snagu iPad-a. Naučite nove recepte za ukusna jela, nacrtajte portret Vama drage osobe, pročitajte vijesti, vježbajte ili pobijedite najboljeg prijatelja u omiljenoj igrici.

 A ako želite otkriti neku novu omiljenu aplikaciju, dovoljno je samo da posjetite App Store gdje urednici redovito preporučuju najnovije, najbolje i najzanimljivije aplikacije.

Šta god da Vas zanima, sigurno ćete naći aplikaciju za to!

Pametna tastatura!

Trebate napisati esej, mail ili jednostavno želite lakše kucati na svom iPad-u? Sada je to i više nego moguće uz pametnu tastaturu prirodne veličine!

Koristite je u bilo kojoj prilici, kada  god Vam je potrebna, a onda kada ste gotovi preklopite je u tanki i lagani oklop. I pri tome svemu, nije potrebno punjenje niti uparivanje! Jednostavno zar ne?!

Apple Pencil!

iPad je od prvog dana sjajan alat za zapisivanje misli.

A sa olovkom Apple Pencil postao je savršen. Napiši bilješku ili podsjetnik, uredite fotografiju ili jednostavno nacrtajte novu kada god osjetite inspiraciju. Apple Pencil to sve radi precizno i koristi se jednostavno kao i obična olovka, ali može puno više.

Dizajniran za svakoga!

Tehnologija je najmoćnija kada je mogu koristiti svi!

Zato iPad dolazi sa novim značajkama pristupačnosti koje podržavaju potrebe za vidom, sluhom, motoričkim sposobnostima, učenjem i pismenosti! 

Koristite glasovnu kontrolu kako biste upravljali Vašim iPad-om samo glasom i lupu kako biste vidjeli i mogli pročitati i najmanje tekstove.

Tako naprimjer možete prilagoditi boje zaslona  radi bolje vidljivosti ili narediti da se tekst na zaslonu pročita naglas.

Tanak, lagan i u tri prelijepe boje!

iPad teži manje od pola kilograma, a tanak je svega 7,5 mm.Zato ga s lakoćom možeš ponijeti kamo god kreneš.Stvoren je da bude izdržljiv, pa ga možeš bezbrižno posvuda nositi sa sobom. A uz sve to je i lijep — dostupan je u

srebrnoj, svemirski sivoj i zlatnoj boji.

RETINA ZASLON

Na 10,2-inčnom Retina zaslonu sa širokim rasponom boja fotografije, videozapisa i igre oduševljavaju bogatstvom vjerno reproduciranih detalja.

Nikada nije bilo lakše pregledati seriju ili film, ili pak čitati knjigu u krevetu ili surfati internetom uz bazen.

Sve na zaslonu izgleda savršeno prirodno i oku ugodno bez ikakvih napora!

10 Sati Baterije 

samo jednim punjenjem

Zahvaljujući cjelodnevnom trajanju baterije, iPad ti pruža dovoljno vremena za surfanje, pisanje, crtanje, rad, kupovinu i sve drugo što poželiš raditi između punjenja.

I zadnja, ali ne i najmanje bitna stavka

 

KAMERA

Dvije kamere koje nisu fokusirane samo na sjajne fotografije! Sada možete puno više!

Prednja i stražnja kamera na iPadu Air omogućuju ti snimanje vrhunskih fotografija i HD videozapisa od 1080p. Ali to nije sve.

Možeš napraviti i grupni FaceTime poziv, skenirati dokument, potpisati ga i vratiti ili stvoriti nove, fantastične svjetove u proširenoj stvarnosti.

Ukoliko Vas još nešto zanima što nismo spomenuli možete lako provjeriti na našem Web shop-u

Također možete doći u našu poslovnicu na adresi Obala Maka Dizdara br. 03 i testirati naše demo modele novog iPad 7 kako biste se uvjerili da je to baš ono što Vam je potrebno, pa čak i više od toga!