Najbolji oblik zabave.
Uči, igraj, surfaj, stvaraj. Nevjerojatan zaslon, performanse i aplikacije čine iPad idealnim alatom za sve ono što voliš raditi. Lagan. Jednostavan. Čaroban.
9,7 inčni
Retina zaslon
64-bitni
A9 čip
10-satna
baterija
Više od
milion
aplikacija

iOS 10

Kamera od 8 MP i
FaceTime HD
kamera
Touch ID senzor za
identifikaciju-
otiska prsta

469 g

Wi‑Fi i 4G LTE

Retina zaslon

Briljantna slika i prilika.

Spektakularan Retina zaslon.
Bilo da uživaš listajući fotke, kupuješ ili izrađuješ prezentaciju, živopisni 9,7-inčni Retina dovoljno je detaljan i velik da oživi sve što radiš.

9,7″
Retina zaslon

Rezolucija
2048 × 1536

ipaddrugi
Performanse

Gledaj, igraj, stvaraj punom brzinom.

Brze i tečne performanse.
64-bitni A9 čip pruža performanse uz koje svaka aplikacija radi brzo i tečno. Istraži bogate aplikacije za učenje, igraj grafički zahtjevne igre, a čak možeš i raditi u dvije aplikacije istovremeno. I sve to uz bateriju koja traje do 10 sati.

64-bitni
A9
čip

Baterija traje do
10
sati

trecasiva
Aplikacije

Više od milion aplikacija dizajniranih za iPad.

Aplikacije za sve.
Svaka je aplikacija za iPad dizajnirana tako da bude savršeno prikladna za rad na iPadu. Uz toliko sjajnih aplikacija za iPad u App Storeu sigurno ćeš naći aplikaciju za nešto što voliš raditi.
cetvrtaipad
iOS 10

Osoban. Moćan. Zabavan.

Moderan mobilni OS.
iOS 10 najintuitivniji je, najnapredniji i najsigurniji mobilni operativni sustav na svijetu. Toliko je sposoban da možeš raditi i igrati se istodobno u dvije aplikacije, primati SMS poruke na iPhoneu i odgovarati s iPada, te automatski sigurnosno kopirati svoje datoteke s iCloudom i pristupiti im bilo kad i bilo gdje.
petaslikaipad
Touch ID

Otključaj ga i prijavi se dodirom.

Napredna sigurnost na dodir prstom.
Tvoj otisak prsta savršena je lozinka jer je jedinstven i uvijek s tobom. Touch ID omogućuje ti da trenutno otključaš svoj iPad i zaštitiš privatne podatke u aplikacijama.
touchipad
Kamere

Fotke. Video. FaceTime. Fešta za oči.

Prednja i stražnja kamera.
Slikanje i snimanje s iPadom ne može biti lakše. Koristi se kamerom rezolucije 8 MP za snimanje detaljnih slika ili HD videozapisa rezolucije 1080p, pa ih odmah sredi na iPadu u aplikacijama Foto, iMovie ili nekoj svojoj omiljenoj aplikaciji iz App Storea. Prednjom FaceTime HD kamerom snimaj videopozive i prekrasne selfieje.

Kamera od
8 MP

FaceTime HD kamera od
1,2 MP

HD videozapisi rezolucije
1080p

Kontinuitet

Svi tvoji uređaji. Rade kao jedan.

Rad na više uređaja.
iPad skladno radi s tvojim drugim uređajima. Započni pisati email na iPhoneu i završi ga na iPadu. Ili kopiraj slike, videozapise i tekstove s iPada i zalijepi ih na Macu. Pomoću AirDropa bežično dijeli datoteke između uređaja, u tren oka.
Dizajn

Daleko ćete dogurati

Otporan i mobilan.
Sa svega 469 g i tanak 7,5 mm, iPad je dizajniran da posvuda ide s tobom. A zahvaljujući aluminijskom unibody kučištu sigurno leži u ruci i iznimno je izdržljiv.

468 g
lagan

7,5
tanak

Wi‑Fi i 4G LTE

Brzo surfanje i streaming.

Ostani na vezi.
iPad je dizajniran da uvijek budeš na mreži. Brzi 802.11ac Wi‑Fi osigurava propusnost od 866 Mb/s. Model Wi‑Fi + Cellular podržava 4G LTE širom svijeta i time osigurava praktičnu umreženost. S Apple SIM-om jednostavno se povezuješ s bežičnim mrežama u više od 140 zemalja i regija, izravno s uređaja.

Do
866 Mb/s
Wi-Fi

Do
150 Mb/s
4G LTE