iPhone 11

Ljubav na prvi, drugi, treći, četvrti, peti i šesti pogled!

Novi sistem dualnih kamera snima više onoga što vidite i volite! Najbrži čip ikad u pametnom telefonu i cjelodnevni rad baterije omogućavaju vam više rada i manje punjenja. I pored svega ovoga, najkvalitetniji videozapis na pametnom telefonum tako da vaša sjećanja izgledaju bolje nego ikada!

Jednostavno je postalo mnogo teže snimiti lošu fotografiju!

Snima 4 puta više scene. Zamislite velike krajolike koji oduzimaju dah. Snimanje cijele pozornice i gužve na muzičkom festivalu. Ili snimake sa odmora koje prikazuju cijelu porodicu- uključujući i poglede zbog kojih ste prešli nekoliko stotina kilometara.

Nova Ultra Wide (ultra široka) kamera! Budite veliki! 

Potpuno novi sistem dualnih kamera. Snimite fotografije od širokog do ultra širokog. Redizajnirani interface koristi novu ultra široku kameru kako bi vam pokazalo šta se događa izvan okvira i omogućava vam da snimite. Snimajte i uređujte videozapise jednako lako kao i fotografije. To je najpopularnija kamera na svijetu, sada sa potpuno novom perspektivom!

Night Mode (noćni režim)

Nemate dovoljno svjetla? Nikakav problem!

Uvođenje noćnog načina rada! Snimanje pri slabom svjetlu ne mora biti uzaludno. Noćni način rada nova je značajka koja se automatski uključuje za fotografije slabog osvjetljenja kao što do sada niste vidjeli. Ne treba bljeskalica, boje su prirodnije, a fotografije svjetlije.

Portrait mode (portret)

Ponesite portrete na nova mjesta! Sa novim vrstama portreta i više kontrola osvjetljenja, dvostruke kamere u iPhone 11 rade zajedno na stvaranju zadivljujućih slika. A način rada za portete sada radi sa svime što volite snimati- uključujući najbolje prijatelje, porodicu ili voljenu osobu!

Hight-Key Light Mono efekat u iOS 13 vale portrete pretvara prekrasne, jednobojne studijske stilove. Kontrola portretnim osvjetljenjem omogućuje vam stvaranje željenog izgleda mijenjanjem inteziteta svjetla na objektima!

Najčvršće staklo na pametnom telefonu! Prednje staklo i zadnje staklo ojačani su dvostrukim postupkom izmjene iona. Otporan je na vodu dvostruko veće dubine. iPhone 11 je otporan na vodu do 2 metra dubine do 30 minuta- dvostruko više od iPhone XR. 

Liquid Retina LCD

Pravi životni dizajn na cijelom zaslonu čini da sve izgleda nevjerovatno!

True Tone 

Prilagođavanje ravnoteže bijele boje kako bi odgovarala temperaturi boje svjetla oko vas!

Dodir buđenja

Dodirnite vas iPhone ili ga samo podignite i spreman je u trenu!

Haptički dodir 

Brže radite sve bitne stvari pomoću kontekstualnih izbornika ili prečaca

Sve u jednom danu!

Cjelodnevni vijek trajanja baterije. Hardver i softver rade zajedno kako bi izvukli maksimum iz svoje baterije. A zahvaljujući mogućnosti brzog punjenja, možete je napuniti u puno manje vremena!

Čip koji je sav Pro!

I iPhone 11 I iPhone 11 Pro imaju najbrži čip ikad na pametnom telefonu. A13 Bionic je toliko moćan da sve što radite je brzo i fluidno. Također, radi na najjeftiniji mogući način tako da vaša baterija traje duže. Zapravo, A13 bionic je toliko napredan da je godinama ispred bilo kojeg drugog čipa.

iPhone 11 ili iPhone 11 Pro?!

Saznaj razliku i pomozi sebi da izabereš!

Ukoliko Vas još nešto zanima što nismo spomenuli možete lako provjeriti na našem Web shop-u 

Također, možete doći u našu poslovnicu na adresi Obala Maka Dizdara br. 03 i testirati naše demo modele svih novih proizvoda! Nadamo se da ćemo ispuniti Vaša očekivanja!