iPhone 11 Pro

Transformativni sistem sa trostrukom kamerom koji posjeduje mnoštvo mogućnosti bez složenosti. Neviđeni skok u trajanju baterije i pametni čip koji udvostručuje machine learning (strojno učenje) i pomiče granice onoga što pametni telefon može učiniti.

 

Dobro došli da upoznate prvi iPhone dovoljno moćan da se zove Pro!

Pogledajte izbliza!

Dvije veličine. Četiri završne obrade.
Dizajn od nehrđajućeg čelika i stakla.

Po prvi put upoznajte sistem trostruke kamere koji je ukombinovao vrhunsku tehnologiju sa legendarnom jednostavnošću iPhone-a. Snimite i do četiri puta više scene i uslikajte predivne fotografije čak i sa drastično manje svjetla nego inače. Snimite video najveće kvalitete na pametnom telefonu, a onda ga i uredite sa istim alatima sa kojima volite uređivati Vaše fotografije. Nikada do sada niste probali ništa slično!

TELEPHOTO

WIDE

ULTRAWIDE

Kada jednostavno ne možete ugurati sve u okvir, smanjite prikaz! Jer nova Ultra Wide kamera snima četiri puta više scena nego ijedan iPhone prije. To je kao da napravite nekoliko koraka unazad, ali bez ikakvog pomjeranja!

h
hh

Night Mode ( Noćni režim )

Od slobo osvijetljenih restorana, do plaža osvijetljenih mjesečinom , novi noćni režim koristi inteligentni softver i novi A13 Bionic čip za snimanje slika sa manje ili bez ikakvog osvjetljenja što nikada prije nije bilo moguće na iPhone pametnom telefonu- I sve ovo se dešava automatski! Možete također eksperimentisati sa kontrolama kako biste vi uredili neke detalje kako vama to odgovara i tako svoju sliku učinili vrijednom divljenja!

Portrait Mode ( Portret )

Sa tri kamere koje rade zajedno, možete se uklopiti u svoje portrete više nego ikada! iOS 13 dodaje High-Key Light Mono efekt za jednobojne stilove. Portretno osvjetljenje vam omogućava kontrolu inteziteta svjetlosti kako biste poravnali objekat- baš kako biste željeli to i u studiju. Zar to nije lijepo?

Smart HDR 

A mislili ste da vaše slike ne mogu biti bolje?!

Smart HDR nove generacije koristi napredne algoritme za precizno isticanje i detalje u sjeni na slici. A sad to omogućuje machine learning (strojno učenje) kako prepoznati lica u snimku i inteligentno ih osvjetljavati! To znači da iPhone 11 Pro može automatski precizirati detalje i u temi i u pozadini. Čak i neke DSLR kamere to ne mogu!

A sada još bolje karakteristike kamere!

Recimo da snimate fotografije i vidite nešto što morate uhvatiti na videozapis. Pomoću quicktake-a nema potrebe za prebacivanjem režima. Samo stavite prst na tipku za početak snimanja! Želite li nastaviti snimanje? Povucite u desnu stranu. Želite snimiti najnovije fotografije? Povucite u lijevu stranu.  Jednostavno zar ne?

Također, nova 12MP TrueDepth kamera omogućuje snimanje superfunkcionalnih usporenih selfie videozapisa pri 120 fps ili snimanje u 4K pri 60 fps. Za fotografije, kamera se sada automatski smanjuje kada okrenete iPhone, tako da možete snimiti cijelo društvo.

Da, dobro ste čuli! Čak i selfiji mogu biti Pro!

Pro Zaslon
Super Retina XDR.
Oštar kontrast svega ostalog.

Super Retina XDR zaslon ima ne jedan, već dva nova nivoa svjetline i prilogođava ih onako kako on misli da treba da se koriste. Ako izlazite na sunce postiže se 800 nita što je izvrsno za snimanje ili upravljanje aplikacijama u pokretu- i do 1200 nita kada gledate ekstremni sadržaj dinamičnog raspona.

To znači da imate Pro zaslon XDR na svom iPhone telefonu.

Pro Performase.
Čip toliko napredan, da čak i mi pokušavamo da ga sustignemo.

Apple je izradio A13 Bionic čip po mjeri sa fokusom na machine learning (strojnom učenju) kroz čitav čip – omogućavajući iskustva koja jednostavno ne postoje ni na jednom drugom pametnom telefonu! Ustvari, toliko je brz, tako moćan i tako inteligentan da je godinama ispred bilo kojeg drugog čipa, što vam daje nepravednu prednost!

Mislite da bi trajanje baterije još jedan sat bilo super!?
A pet sati?

baterija traje i do 4 sata duže kod iPhone 11 Pro

baterija traje i do 5 sati duže kod iPhone 11 Pro Max

do 50% baterije za 30minuta sa fast charge punjačem

IP68 rating

vodootporan do dubine od 4 metra do 30 minuta

Otporan na prolijevanje za uobičajne tekućine poput kafe, čaja i soka

Otporan je i na prašinu

Ukoliko Vas još nešto zanima što nismo spomenuli možete lako provjeriti na našem Web shop-u

Također možete doći u našu poslovnicu na adresi Obala Maka Dizdara br. 03 i testirati naše demo modele novih proizvoda! Nadamo se da ćemo ispuniti Vaša očekivanja!