[lvca_button color=”blue” align=”center” text=”Kupi” href=”https://mekline.ba/kategorija-proizvoda/iphone/iphone-se/”]

Predstavljamo ti iPhone SE, najmoćniji 4-inčni telefon na svijetu. Da bismo ga stvorili, krenuli smo od omiljenog, iznimno uspješnog prethodnika i u potpunosti ga iznova osmislili, izvana i iznutra. A9 isti je napredni čip koji je korišten u iPhoneu 6s. 12-megapikselna kamera snima nevjerovatne fotografije i videozapise rezolucije 4K. A značajka Live Photos oživljava tvoje fotke. Ukratko, riječ je o malom, ali itekako velikom iPhoneu.

Dizajn

Predmet želje. Sada još poželjniji.

Klasičan dizajn doveden do savršenstva, to je iPhone SE. Izrađen je od fino pjeskarenog aluminija koji pod prstima podsjeća na saten, iznimno je lagan i kompaktan te savršeno leži u ruci. Na njegovom prekrasnom 4-inčnom Retina zaslonu svaki sadržaj je oštar i živopisan. A ukošeni, matirani rubovi te logotip od nehrđajućeg čelika boje kućišta zaokružuju ga u jednu prekrasnu cjelinu.

Tehnologija

Najmoćniji 4-inčni telefon u povijesti.

U srcu iPhonea SE nalazi se čip koji pogoni i iPhone 6s — čip A9. Sa 64-bitnom arhitekturom u klasi stolnog računala, čip A9 odgovoran je za spektakularnu brzinu i odziv. A u kombinaciji s grafikom dostojnom igraće konzole sve tvoje omiljene aplikacije i igre rade i izgledaju brutalno. Sve u svemu, moćan čip za maksimalne performanse.

Superučinkoviti koprocesor M9 za obradu pokreta.

Koprocesor M9 integralni je dio čipa A9 povezan s brzinomjerom, kompasom i žiroskopom što mu omogućuje detaljno praćenje čitavog niza tjelesnih aktivnosti poput brojanja prijeđenih koraka ili mjerenja udaljenosti.

12MP
fotke
4K
videozapisi
12MP
Live Photo

Kamera

Jedina kamera koju ćeš ikad trebati.

Uz kameru od 12 megapiksela tvoje će fotke biti oštre i prepune detalja kao da su snimljene iPhoneom 6s. A možeš snimati i 4K videozapise — do 4 puta veće rezolucije od 1080p HD videozapisa — pa ih montirati izravno na telefonu.

Live Photos. Snimi više od trenutka.

Live Photos, pokretom i zvukom, udahnut će život tvojim fotkama. Dovoljno je da dodirneš i zadržiš prst na svojoj 12‑megapikselnoj fotografiji i trenutak neposredno prije ili nakon snimanja će ti se zavrtjeti pred očima pretvarajući tvoju fotografiju u živu uspomenu.

 

FaceTime HD kamera s Retina Flashom. Za neviđeno dobre selfije.

Retina zaslon nije samo mjesto za prikaz sadržaja već i bljeskalica za tvoju FaceTime HD kameru. Pokretan prilagođenim čipom za zaslon zahvaljujući kojem zaslon bliješti tri puta jače no obično, Retina Flash pomaže u osvjetljavanju tvojih selfieja pri slabom osvjetljenju i noću. A True Tone Flash brzo se prilagođava ambijentalnom osvjetljenju omogućujući vjernije boje te prirodnu boju tena.

 

iCloud fotogalerija.Tvoje fotke i videozapisi putuju s tobom.

iCloud fotogalerija čuva sve tvoje fotografije i videozapise te ih ažurira na svim tvojim uređajima. Sve promjene automatski se ažuriraju posvuda, pa fotografiju iz prošlog tjedna ili prošle godine možeš pregledati gdje god se zatekneš.

Touch ID

Veća sigurnost. Nadohvat prsta.

Touch ID čini otključavanje iPhonea SE jednostavnim i sigurnim. Naposlijetku, otisak prsta savršena je zaporka. Ne postoje dva jednaka i uvijek je s tobom.