Moć. Performans. Profesionalnost.

Suradnici kojima ste se oduvijek nadali.
Sada dostupni već od 2150 KM.

 

Koji je Vaš?

Stolno računalo čije korištenje predstavlja duboko i neponovljivo iskustvo. To je ideja koja stoji iza novog iMac proizvoda.

Ideja koja je danas snažnija no ikada. Novi iMac opremljen je posve novim procesorima, najnovijim grafičkim tehnologijama, inovativnom pohranom i boljom širokopojasnom vezom. A sve to se itekako dobro vidi na najsvjetlijem i najživopisnijem Retina zaslonu kakvog nijedan iMac dosad nije imao. Zato te svaki put kad ga upališ čeka sjajan, neponovljiv doživljaj.

Revolucionarno nov način korištenja Mac računala. Funkcijske tipke koje su se dugo nalazile na vrhu tipkovnice sada zamjenjuje Touch Bar, mnogo svestranije i funkcionalnije rješenje.

On se automatski mijenja na temelju onoga što radiš i pokazuje relevantne alate koje već znaš upotrebljavati — kontrole sustava, poput glasnoće i svjetline, interaktivne načine za prilagodbu i pregledavanje sadržaja, značajke inteligentnog tipkanja, kao što su emotikoni i prediktivni tekst te još mnogo toga. Na MacBook Pro je odsad dostupan i Touch ID koji ti omogućuje trenutno logiranje.

MacBook Air između dva punjenja radi nevjerojatnih 12 sati. Otvoriš ga uz prvu jutarnju kavu i slobodno radiš do navečer. Bez potrebe za utičnicom. A kako u stanju mirovanja može provesti i do 30 dana, možeš ga tjednima ostaviti na miru i potom bez problema nastaviti s radom.

Procesori pete generacije Intel Core i5 i i7 uz Intel HD Graphics 6000 doista su dorasli svakom zadatku. Od uređivanja fotografija do surfanja, sve ide nevjerojatno brzo. I sva je ta snaga smještena u unibody kućište tanko tek nevjerojatnih 1,7 cm i teško samo 1,35 kg.