[lvca_button color=”blue” type=”large” align=”center” target=”true” text=”KUPI” href=”https://mekline.ba/proizvod/macbook-air-13-retina/”]

Macbook Air ponovo napada.

Dostupan u srebrnoj, sivoj i zlatnoj boji. Novi tanji i lakši MacBook Air ima sjajni Retina zaslon, Touch ID, tastaturu najnovije generacije i Touch Force trackpad. Izrađen je od 100% recikliranog aluminija, što ga čini najekonomičnijim Macom ikada. Uz cjelodnevni vijek trajanja baterije, MacBook Air je savršen prenosni računar, koji može da uradi sve što poželiš.

Retina Display

Četiri miliona piksela. 

Jedan odličan nastup.

macbookair2

Sa četiri puta više piksela nego na HD zaslonu, rezultat čistoće slike vas jednostavno ostavlja bez daha. Slike postižu novu razinu detalja i realizma. Tekst je tako oštar i jasan da ćete se osjećati kao da čitate dokumente, e-poštu i web stranice na ispisanoj stranici. A sa 48% više boja nego kod prethodne generacije, sve što vidite je bogato i živopisno. Staklo zaslona ide točno do ruba, što čini granice 50% tanje nego prije. Tako se možete usredotočiti na ono što je na vašem zaslonu. A tako ćete voljeti ono što vidite.

13,3”

Retina display velike rezolucije

Jasnoća teksta Razor-sharp

48%

više boja od prethodne generacije

Touch ID

Otisak prsta je vaša šifra.

macbookair3

Napredna sigurnost i praktičnost Touch ID sada su ugrađeni u MacBook Air. Jednostavno postavite prst na Touch ID senzor i – tek tako – vaš Mac je otključan. Koristite otisak prsta kako biste odmah pristupili zaključanim dokumentima, bilješkama i postavkama sistema bez unosa nove lozinke. Online kupnja još je jednostavnija – odaberite Apple Pay na naplati, a samo jednim dodirom završite. Ne trebate unositi podatke o dostavi ili naplati, a pojedinosti o kartici nikad nećete dijeliti. Sa Touch ID-om, vaše privatne informacije ostaju privatne.

Brzo otključajte Mac bez upisivanja lozinke.

Odmah provjerite dokumente zaštićene lozinkom.

Tastatura

Redizajnirana od A do Z.

Tastatura posljednje generacije koja je ugrađena u novi MacBook Air ima  mehanizam leptira – pružajući četiri puta veću stabilnost tipki od tradicionalnog mehanizma, uz veću udobnost i brži odziv. Pojedinačno LED pozadinsko osvijetljenje tipki sa senzorom ambijentalne svjetlosti omogućuje vam tipkanje u uvjetima slabog osvjetljenja.

Force Touch Trackpad

Force Touch Trackpad omogućuje vam komuniciranje sa Mac računarom na različite načine utemeljene na suptilnim razlikama u pritisku. Imate preciznu kontrolu i jedinstveni odziv – bez obzira na to gdje klikate trackpad – kao i dosta prostora za Multi-Touch geste kao što su zoom i druge. Prsti će se osjećati kao kod kuće.

Performanse

Notebook koji ima svrhu.

Novi MacBook Air težak samo 1,25 kilograma. Intel Core i5 procesor osme generacije pomaže vam u svakodnevnim aktivnostima, čitanju e-pošte i pregledavanju weba, na stvaranju prezentacija i uređivanju Keynotea, kao još mnogo toga. Do 16 GB memorije možete raditi bez problema čak i kada otvorite više aplikacija, a do 1,5 TB SSD pohrane omogućuje pokretanje aplikacija u trenu i pruža dovoljno prostora za sve dokumente, fotografije i videozapise.

Thunderbolt 3

Jedan za sve, sve u jednom.

Thunderbolt 3 kombinira iznimno visoku širinu pojasa sa izuzetnom raznovrsnošću industrijskog standarda USB-C kako bi stvorio jedan univerzalni ulazni port, a MacBook Air ih ima dva. Thunderbolt 3 integrira prijenos podataka, punjenje i video izlaz u samo jedan priključak, pružajući do 40 Gb / s propusnosti što je dvostruko više nego kod Thunderbolt 2 ulaza. Postojeći uređaji lako se spajaju kabelom ili adapterom. I Thunderbolt 3 je reverzibilan, pa bez obzira na to kako ga priključite, uvijek je pravilno priključen.

Zvučnici i kamera

Uz najnovije tehnike obrade i ugađanja, MacBook Air zvuči bolje nego ikada. Stereo zvučnici daju dvostruki bas i 25% više glasnoće od prethodne generacije. Široki stereo zvuk stvara savršen zvuk kad slušate glazbu ili gledate film. FaceTime kamera visoke razlučivosti omogućuje vam da vidite jedan ili više vaših prijatelja i obitelji u oštrim detaljima. Tri mikrofona čine niz koji preciznije snima vaš glas za FaceTime pozive, diktiranje i razgovor sa Siri.

2x više basa za bolji zvuk i veći domet

Tri mikrofonski red koji bilježi vaš glas preciznije

25%

više zvuka od prethodne generacije

FaceTime HD kamera za pojedinačne i grupne pozive

Materijali

Prvi Mac napravljen sa 100% recikliranim aluminijem.

Predstavljamo aluminijsku leguru koju je stvorio Apple koja pruža istu snagu, izdržljivost i besprijekoran završetak – bez iskopavanja bilo koje nove legure iz zemlje. Osmišljen je za upotrebu iz recikliranog aluminija koji su ponovo projektirani do atomske razine. Rezultat je nevjerojatna ljepota i izdržljivost kao i sve što smo napravili, a ujedno je i najekonomičnijim Mac ikada stvoren.

macOS

Jednostavno moćan.

img-09

macOS je operativni sistem koji omogućava sve što radite na Mac računaru. Omogućuje vam da radite stvari koje jednostavno ne možete imati sa drugim računarima. To je zato što je dizajniran posebno za hardver na kojem radi – i obrnuto. A macOS Mojave donosi nove značajke inspirirane svojim najmoćnijim korisnicima, ali dizajnirane za svakoga.