fbpx

WD MyCloud

450.00 KM950.00 KM

Spremite sve na jednom mjestu i pristupite s bilo kojeg mjesta s nevjerojatno brzim performansama. Osigurajte si izobilje prostora za pohranu podataka bez plaćanja mjesečne naknade. A zbog izravnog prijenosa datoteka s mobilnog uređaja, sve svoje važne podatke imate sigurno pohranjene na vašem osobnom oblaku.

Obriši

SKU: N/A Kategorije: ,

Od Western Digitala navikli smo na raznolika rješenja za pohranu podataka, a ovoga puta ponovno su na tržište lansirali jedinstven proizvod. Riječ je o eksternom čvrstom disku poput My Booka, s razlikom što My Cloud podržava i bežično spajanje na kućnu mrežu. Samo ime My Cloud implicira i dodatnu mogućnost. Ovom se disku, naime, može jednostavno pristupiti s bilo kojeg računala spojenog na Internet, što ga čini korisnikovim osobnim rješenjem za pohranu u oblaku.

Od hardverskih karakteristika, WD-ov My Cloud donosi i mogućnost spajanja putem USB 3.0 standarda, gigabitni ethernet port, DLNA, te ugrađeni dvojezgreni procesor. Upravljanje svim opcijama vrši se preko upravljačke ploče kojoj se pristupa preko posebne desktop aplikacije. My Cloud podržava i mobilno spajanje putem posebnih aplikacija za iOS i Android mobitele, a lokalna se pohrana podataka lako integrira s uslugama “pravih” oblaka poput SkyDrivea ili Dropboxa.

Za više informacija pogledajte video koji se nalazi ispod:

Memorija

2 TB, 3 TB, 4 TB, 6 TB, 8 TB

Prijava

Captcha *

Izgubili ste zaporku?

Otvoriti račun?