Kupujte Apple proizvode na rate shopping karticama ili uz mogućnost Mekline kredita. Informacije možete pogledati u nastavku.

    6 RATA 12 RATA 24 RATA 0% kamate
Mekline kredit
UniCredit Bank
Raiffeisen Bank
Intesa Sanpaolo Banka
NLB Bank
Sberbank
American Express
Diners Club

 

Šta je Mekline kredit?

Mekline kredit predstavlja robni kredit u vrijednosti do 5.000KM na maksimalno 24 rate bez kamate.

Potrebni dokumenti:

  • Kopija lične karte
  • Kopija potvrde o mjestu prebivališta (CIPS)
  • Posljednji izvod iz banke ili 3 posljednje platne liste

Na sljedećem linku možete preuzeti ostalu potrebnu dokumentaciju za Mekline kredit. 

Download

Kako možete preuzeti Apple uređaj?

Izabrani Apple uređaj se može preuzeti lično ili putem kurirske službe. Lično preuzimanje je moguće u Mekline poslovnici na Obali Maka Dizdara 3 u periodu od 09 do 19 sata. Mogućnost preuzimanja prethodno provjerite na telefon: 033/550-985.

Kako možete kupovati online?

Imate mogućnost kupovanja online na našem shop-u. Kupujete tako što izabere željeni proizvod i dodate ga u korpu. Nakon toga idete na plaćanje. Nudimo mogućnost plaćanja karticom putem PikPay-a. Također, kupljene proizvode možete platiti putem banke uplatom na račun. Nudimo i mogućnost plaćanja putem preuzimanja proizvoda koji je poslan na Vašu adresu.  

Prilikom online kupovine karticom podržano je i plaćanje na rate. Kada uneste Vaše informacije imate mogućnost odabira broja rata. Nakon uspješne izvršene uplate prve rate dobijate Vaš uređaj, a sa računa Vam se mjesečno skida iznos rate onoliko mjeseci na koliko ste izabrali plaćanje na rate.  

KupiPoklon.ba

Približava se rođendan još jednom kolegi iz ureda? Ne želite pretrpati novovjenčani par tosterima ili mikserima? Ne poznajete dobro tog poslovnog partnera i preznojavate se oko izbora poklona? Darujte savršen poklon: poklon bon!

Poklon bon idealan je način darivanja, bez obzira radi li se o privatnoj ili poslovnoj prilici. Poklon bon će obradovati svakoga i uvijek će biti iskorišten.

Poklon bon 1zaSve predstavlja savršen poklon kada niste sigurni koja je najbolja vrsta poklona za osobu kojoj kupujete ili joj želite dati punu mogućnost izbora. Primalac poklon bona može ga iskoristiti u bilo kojoj prodavnici u lancu kupipoklon.ba.

U potrazi ste za brend poklon-bonom? Odlučite se za ovu vrstu poklona kada se radi o bliskoj osobi kojoj želite dati mogućnost da „kupuje dok ne padne s nogu“ u omiljenoj prodavnici.

Poklon bon možete kupiti u 4 jednostavna koraka, klikom na željeni brend  u katalogu prodavnica. Naša korpa omogućava vam da odjednom kupite više bonova, čime ćete uštediti troškove isporuke i jednim udarcem riješiti više poklona. Da biste obavili kupovinu ne morate biti registrirani. Međutim, registrirani kupci imaju brojne prednosti, a proces kupovine je dodatno pojednostavljen. Više o procesu registracije i kupovine na kupipoklon.ba možete naći ovdje.

Prodajna mjesta u sistemu kupipoklon.ba obilježena su naljepnicom na ulaznim vratima.

Poklon bon 1zaSve možete iskoristiti za kupovinu robe i usluga na bilo kojem prodajnom mjestu koje se nalazi u mreži prodavnica kupipoklon.ba.

Pojedinačni poklon bon može biti iskorišten samo na prodajnim mjestima brenda čiji se logotip nalazi na bonu.

Poklon bon je uvijek naslovljen na ime primaoca poklon bona, i može ga iskoristiti samo ta osoba, ili drugo lice, uz prisustvo osobe čije se ime nalazi na bonu.

I Mekline d.o.o je dio kupipoklon.ba mreže. Iskoristite ovu priliku i obradujte kolegu, partnera, prijatelje, porodicu poklon bonom koji će iskoristiti u Meklineu. 

Cashback

Želiš kupovati i ostvarivati pogodnosti? Nema problema! Registruj se jednostavno i besplatno online ili u Cashback radnji jedne od Cashback World partnerskih firmi i profitiraj već od svoje prve kupovine! Od sada se možete registrovati i u Meklineu.

Koje su pogodnosti koje dobivate korištenjem Cashback kartice?

  • 2% povrata od iznosa kupovine
  • Iznos se isplaćuje na tvoj bankovni račun
  • Isplata ide nakon sakupljenih 10 KM

Šta je to Shopping Points?

  • Ti pri svakoj svojoj kupovini sakupljaš i Shopping Points
  • Osiguraj sebi velikodušne popuste kroz Shopping Point Deals ponude
  • Iskorištene Deals ponude donose ti ponova Cashback i Shopping Points
  • Pri svakoj kupovini u Mekline od 200 KM dobijate 1,5 Shopping Points. 

Više o Cashbacku saznajte ovdje.