Beats Tour2 In-Ear Headphones, Active Collection

269.00 KM

Postoji razlog zašto nikada ne vidite umjetnike u studiju sa slušalicama na glavi. Rijetko naiđemo na odličan zvuk u malim slušalicama. Ali, nakon godina istraživanja, Beats Tour In-Ear slušalice su među prvima koje se mogu mjeriti sa On-Ear braćom i sestrama.

Očisti
SKU: N/A Kategorija:
Opis
  • Veliki zvuk. Mali paket. Rijetko je pronaći veliki zvuk u nečemu tako malom. Beats Tour slušalice su među prvim ušnim držačima koji drže svoje slušalice protiv slušalica.
  • Redizajnirani fit. Savršeno iskustvo slušanja zahteva savršeno uklapanje. Potpuno smo redizajnirali Beats Tour i uključili removable wingtips kako bi obezbedili prilagodljivu sposobnost za precizan zvuk.
  • Poboljšani zvuk. Dok je kompaktan i prenosiv, nova Tour je dovoljno snažna za rukovanje svim vrstama muzike. Sada možete izvući zvuk bez izobličenja zvuka.
  • Kablovi bez kabla. Nije važno koliko pažljivo ih spuštate, kablovi i džepovi se jednostavno ne mešaju. Zbog toga smo redizajnirali naše kablove kako bismo bili sigurni da su ultra fleksibilni i nezapleteni.
  • Šta je u kutiji: Beats Tour slušalice, ušne slušalice sa inline daljinskim upravljačem i mikrofon, mekana torbica za nošenje, 4 para namotaja za uši, 3 para zaštitnih krila
%d blogeri kao ovaj: