Black Friday AKCIJA!


Zamjena iPhone baterije

29KM!

Ukoliko želite iskoristiti ovu akciju, donesite ili dostavite nam Vaš iPhone u servis za vrijeme trajanja Black Friday akcije (29.-30.11.2019.) i time se nagradite sa dužim trajanjem baterije.

Baterije koje se ugrađuju su originalne od proizvođača Apple i ugradnju vrše isključivo certificirani serviseri. Naši serviseri će izvršiti dijagnostiku uređaja prije, ali i poslije ugradnje.

Ukoliko budete onemogućeni da dođete kod nas za vrijeme trajanja akcije, a želite da ju iskoristite, potrebno je da pratite upute slanja na servis. Kupac snosi troškove slanja. Prije dolaska u naš servis uradite backup Vašeg iPhone-a. Servis ne odgovara ukoliko dođe do gubitka podataka.

 

Cijene servisa

 

Zamjena baterije

iPhone 6

29.00 KM

iPhone 6 Plus

29.00 KM

iPhone 6s

29.00 KM

iPhone 6s Plus

29.00 KM

iPhone 7

29.00 KM

iPhone 7 Plus

29.00 KM

iPhone 8

29.00 KM

iPhone 8+

29.00 KM

iPhone X

29.00 KM
 

Svaki korisnik koji bude čekao na ugradnju baterije imati će priliku prisustvovati besplatnom workshopu o očuvanju baterija, te moći testirati mogućnosti Apple TV-a.

 

Prijavi slanje na servis


NAPOMENA: iOS UREĐAJ ODJAVITI SA ICLOUD-A PRIJE SLANJA.
UPUTE: https://mekline.ba/kako-odjaviti-find-my-iphone/

Servis garantuje vlasniku da će uređaj biti dijagosticiran i po potrebi servisiran isključivo od apple certificiranog servisera koji je evidentiran kod proizvođača kao serviser i redovno obučavan najnovijim servisnim procedurama.
Na uređaju kojeg vlasnik šalje mora biti isključena ili navedena šifra otključavanja te odjavljena opcija “Find my phone”.
Find my phone se može odjaviti direktno na uređaju ili na iCloud.com

Uređaji na kojima budu pronađeni tragovi vlage ili neautorizovane modifikacije se ne servisiraju osim ukoliko korisnik želi bezgarantni popravak. 

Servis ne odgovara za nastalu štetu na uređaju tokom transporta te se vrijeme transporta ne broji u rok servisne procedure.

Dijagnostika kvara je besplatna i u prosjeku traje 1 do 3 radna dana.

Uplatnicu u slučaju slanja uređaja popunite na sljedeći način: