Načini plaćanja i dostava

 

U našim poslovnicama te internet trgovini možete plaćati na sljedeće načine:

  • kreditnom karticom
  • debitnom karticom (3d secure)
  • pouzećem (samo u internet trgovini)
  • virmanom/internet bankarstvom
  • gotovinsko plaćanje

 

Kreditna kartica

U smislu ovih Općih uvjeta, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom internet stranice Mekline doo, Obala Maka Dizdara 3 (u daljnjem tekstu Mekline). Ako su u podacima o Kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se Kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom Kupca. Kupcem se smatra osoba koja naručuje i plaća proizvod, a Primateljem se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, a različita je od osobe Kupca.

 

Debitna kartica

Moguće je plaćati onim debitnim karticama koje je izdavatelj (banka) verificirala korištenjem 3D Secure autentikacije korisnika.

 

Plaćanje virmanom/internet bankarstvom

Ako nemate kreditnu karticu ili je ne želite koristiti, predlažemo da koristite ovaj oblik plaćanja. Nakon što odaberete ovaj način plaćanja, dobit ćete automatski e-mail s predračunom. U predračunu se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu: broj računa na koji trebate uplatiti iznos o kojem je riječ te broj narudžbe. Koristeći internet bankarstvo svoje banke, navedeni iznos uplatite na račun.

U slučaju da ne koristite internet bankarstvo, isprintajte predračun i navedeni iznos uplatite na bilo kojem mjestu gdje i inače plaćate svoje račune: u banci, pošti ili Fini.

Proizvodi su rezervirani tri radna dana po izdavanju predračuna (jedan radni dan za iPad). Molimo da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate istog predračuna ne možemo jamčiti raspoloživost artikala.

Naručene proizvode šaljemo po primljenoj uplati.

 

Pouzećem

Ovako naručene proizvode šaljemo odmah, a naručeno će vam naplatiti dostavljač prilikom uručenja pošiljke. Molimo pripazite da u trenutku dostave imate pripremljen točan iznos otkupnine jer vam dostavljač neće moći uvijek uzvratiti iznos kusura. Plaćanje možete dostavljaču vršiti i bankovnim karticama, ukoliko prilikom narudžbe to navedete.

 

Dostava

Besplatna dostava vrijedi za sve narudžbe iznad 100,00KM (vrijedi za teritorij Bosne i Hercegovine).

  • dostava robe se obavlja kurirskom službom Euroexpress i A2B na području čitave Bosne i Hercegovine
  • dostava se vrši samo radnim danima od ponedjeljka do petka. Sva roba koja je naručena do 13 sati dostavlja se u roku od 24sata na adresu naručioca (subote, nedjelje, praznici i blagdani ne smatraju se radnim danima)
  • u iznimno hitnim slučajevima postoji mogućnost dostave subotom. Upit za hitnu dostavu subotom potrebno je zatražiti na e-mail adresu mekline@me.com