WOZ INDAHOUSE

WOZ Indahouse

 

 

Da li biste voljeli upoznati suosnivača Apple kompanije, Steve Wozniaka?
Možda je ovo Vaša prilika jer Mekline izvlači tri sretna dobitnika!
Sve što trebate da uradite je da se pojavite u našoj poslovnici 23.04 u 17h, gdje ćete dobiti broj sa kojim učestvujete u izvlačenju sretnog dobitnika preko random komande na Apple 2 konzoli.

Steve "Woz" Wozniak, suosnivač kompanije Apple, dizajnirao je 1977. godine jedan od najuspješnijih masovno proizvedenih računara – Apple II. Danas, popularni "Woz" radi na brojnim drugim projektima koji će iznova promijeniti budućnost, no ponekad pronalazi vrijeme da svoje znanje podijeli sa brojnim fanovima. Njegovo nadahnjujuće predavanje možete čuti na predstojećem WeAreDevelopers svjetskom kongresu, koji se održava od 16. – 18.5. u Beču.

Iako nije u mogućnosti doći u Sarajevo, poslao je avatara koji će se družiti sa nama:

23.4.2018., u Mekline store-u od 17 – 20 h sati.

Posjetioce očekuje 10% popusta na sve Apple proizvode, te voucheri koji uključuju 21% popusta za kupovinu dodatno sniženih early bird kotizacija za WeAreDevelopers svjetski kongres!

Ako bi "Woz" organizovao tombolu, onda bi se izvlačenje vršilo na Apple II mašinama...

Dobro ste pročitali, doživite neobično iskustvo i možda baš vas izvučemo uz pomoć legendarnog Apple II računara kao jednog od tri sretnika koji će dobiti besplatne karte za slušanje WOZ predavanja u Beču!
Svi prisutni na ovom eventu mogu učestvovati u nagradnoj igri!

People. Code. Future.

 

#wearedevs

#mekline

Saznajte više na linku ispod:

https://www.wearedevelopers.com/congress/