Mekline

Dobar.

Bolji.

Najbolji.

Sastavi Mac računar po svojim potrebama.

Stvoreni za rad.

Svi Mac računari su spremni za svakodnevne zadatke sa kojima se korisnici suočavaju, i većina je više nego zadovoljna performansama standardnih modela.

Ali nekad želiš malo više.

iSTYLE može da ti pomogne da ispuniš svoje želje. Prilikom kupovine izaberi nestandardne, željene opcije, poput procesora,

grafičke kartice, memorije ili prostora za čuvanje podataka, a mi ćemo se pobrinuti da Apple napravi Mac računar po tvojoj

meri.

Procesor

1.6 Ghz Dual-Core i5 8th Gen.

Grafička kartica

Intel UHD 617

Prostor

Do 1 TB SSD

Turbo Boost

Do 3,6 GHz

Memorija

Do 16 GB 2133 MHz LPDDR3

Računar po mjeri.

Opcije koje možeš da konfigurišeš zavise od modela Mac računara. To može biti jednostavna nadogradnja memorije ili prostora, ako si majstor za Excel, ili potpuna nadogradnja procesora grafičke kartice, ako si stručnjak za uređivanje video snimaka. Odluka je na tebi. Prvo izaberi osnovni model na stranici proizvoda, a zatim dostupne nadogradnje i cena proizvoda će automatski biti obračunata.

Na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Svi znamo da Mac računari ne predstavljaju samo sirovu snagu već i estetski užitak. Tanki prenosni MacBook računari i elegantni iMac desktop računari oplemene svaku prostoriju, bez obzira da li si u prepunom kafiću ili u minimalističkoj kancelariji. Mac računari su i vrlo kompaktni, pa je neke komponente veoma teško ili čak nemoguće naknadno promeniti. I zato, pre nego što kupiš računar, razmisli o dugoročnoj perspektivi. Iako ti se čini da je trenutni kapacitet dovoljan, kasnije možda zažališ što nemaš više memorije ili slobodnog prostora.

Placeholder Image
BTO