Mekline

Pregled sadržaja

Izjava o zaštiti privatnosti

Macline d.o.o. (u daljnjem tekstu Mekline) poštuje vašu privatnost i temelji svoje internetske stranice na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo. Ova Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu vaših podataka. Korištenjem ovih internetskih stranica suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kako bi održala funkcionalnost internetskih stranica i omogućila usluge koje korisnici traže, Mekline na ovom web-mjestu može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke korisnika. Putem internetskih stranica moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime, adresa e-pošte, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj…

Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete dozvolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.

Mekline ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama. Uz obvezu zadržavanja povjerljivosti, Mekline može dijeliti podatke s pouzdanim partnerima za određene svrhe: izradu statističke analize, omogućivanje korisničke podrške, organizaciju dostave ili slične potrebe. Svakoj takvoj trećoj strani zabranjena je daljnja obrada vaših osobnih/ličnih podataka.

Sigurnost vaših osobnih/ličnih podataka

Internetska stranica štiti vaše osobne/lične podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računarskim poslužiteljima/serverima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Informacije za kontakt

Mekline rado će primiti vaše komentare i sugestije u vezi s ovom Izjavom, kao i ostale primjedbe. Možete nam se obratiti na: mekline@me.com.

Placeholder Image