Mekline

Studenti i profesori

S Appleovim proizvodima nikada nećeš zaostati. Odaberi popust za studente i profesore. Možeš se obrazovati bilo gdje, jer će ti Appleov ekosustav biti najbolji pomoćnik.

Studentski popust važi za studente, profesore i zaposlene pri obrazovnim institucijama.

Škola? Sjajno.

Snagom Maca moći ćeš se nositi s gotovo bilo kojim zadatkom.

Mac desetljećima podržava vodeće svjetske inženjere, znanstvenike, dizajnere i glazbenike. Grafikom i procesorima visokih performansi, naprednom memorijom i pohranom te zadivljujućim Retina zaslonom može se nositi i s najambicioznijim zadacima. To uključuje tvoje.

Odaberi pravi Mac.

Književnost? Matematika? Dizajn? Bez brige, postoji Mac za svaki zadatak.

MacBook Air

Od 2483 KM

Uštedi 225 KM

MacBook Pro

Od 3219 KM

Uštedi 280 KM

iMac

Od 3179 KM

Uštedi 270 KM

Dodaci koji čine razliku.

Originalni Apple dodaci za Mac računala.

Kojeg ćeš odabrati?

MacBook Air ili MacBook Pro. Možda iMac? Sve je na tebi. Ali jedno je definitivno točno. Od prvog školskog dana do početka posla iz snova, Mac ti pruža sve mogućnosti i značajke potrebne za pripremu tvoje budućnosti.

🤔 Često postavljana pitanja

Pogodnost može zatražiti student stariji od 18 godina ili učitelji u obrazovnim institucijama ovlaštenim od Ministarstva obrazovanja. Kako biste zatražili sudjelovanje, potreban je dokaz, koji može biti obostrana kopija važeće studentske iskaznice, potvrda o upisu za tekuću akademsku godinu ili potvrda o zaposlenju. Potreban je i potpis suglasnosti za obradu osobnih podataka koji se nalazi ovdje. Tvoji će se podaci pažljivo čuvati i potrebni su za dokazivanje prava na potraživanje ove pogodnosti.

Pogodnost se odnosi na sve modele MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini, Mac Studio i Mac Pro. Pogodnost traje do daljnjeg, odnosno do otkazivanja.

Svakako, sve prilagođene konfiguracije također su uključene u ovu pogodnost.

Pogodnost se ne zbraja s ostalim pogodnostima i popustima, osim ako nije drugačije navedeno.

Da, proizvode koji spadaju u ovu pogodnost možete platiti na rate u skladu s dostupnim obročnim načinima plaćanja koje nudimo u našim poslovnicama i online.

Naravno. Ako imate stari proizvod koji želite prodati, to možete učiniti kroz standardni postupak kupnje.

Placeholder Image