Kupujte Apple proizvode na rate shopping karticama.

Informacije možete pogledati u nastavku.

    6-12 RATA 13-24 RATE
Mekline
UniCredit Bank
Raiffeisen Bank
Intesa Sanpaolo Banka
NLB Bank
ASA Banka
American Express
Diners Club

 

Kupovina putem Mekline Kredita.

Mekline robni kredit je kredit napravljen u saradnji sa bankom kako bi se olakšala kupovina. Maksimalna vrijednost robnog kredita iznosi 5000 KM.

Klikom na link ispod možete preuzeti svu potrebnu dokumentaciju.

Potrebna dokumentacija

Kako možete preuzeti Apple uređaj?

Izabrani Apple uređaj se može preuzeti lično ili putem kurirske službe. Lično preuzimanje je moguće u Mekline poslovnici na Obali Maka Dizdara 3 u periodu od 09 do 19 sata. Mogućnost preuzimanja prethodno provjerite na telefon: 033/550-985.

Kako možete kupovati online?

Imate mogućnost kupovanja online na našem shop-u.Kupujete tako što izabere željeni proizvod i dodate ga u korpu. Nakon toga idete na plaćanje. Nudimo mogućnost plaćanja karticom putem PikPay-a. Također, kupljene proizvode možete platiti putem banke uplatom na račun. Nudimo i mogućnost plaćanja putem preuzimanja proizvoda koji je poslan na Vašu adresu.

Prilikom online kupovine karticom podržano je i plaćanje na rate. Kada uneste Vaše informacije imate mogućnost odabira broja rata. Nakon uspješne izvršene uplate prve rate dobijate Vaš uređaj, a sa računa Vam se mjesečno skida iznos rate onoliko mjeseci na koliko ste izabrali plaćanje na rate.